Pradžia > Apklausos > Guess witch (atspėk raganą)

Guess witch (atspėk raganą)

2009-03-18

Manote, kad tikroji Coca Cola yra išskirtinio skonio, ir ją bet kur atpažintumėt?

Taip manė ir pora mūsų kolegų (Mr. Sigitas ir Ms. Gintarė). Per pietus išėjo diskusija, kad Pepsi Cola ir Coca Cola – visiškai skirtingų skonių gėrimai. Nutarėme patikrinti. Nulėkėm į parduotuvę ir nupirkom 4-ių rūšių kolas: Coca Cola, Pepsi Cola, Just Cola ir Rimi Cola.

Coca Colas_dsc00039s_dsc00038Rimi Cola

Just Cola ir Rimi Cola buvo pirkta tam, kad būtų daugiau iš ko pasirinkt. Nes juk iš dviejų atspėt, kas yra kas – nėra sunku.

O štai ir „žinovai“:

s_dsc00042Taigi, supylėme kolas į skirtingus indus (kad patys atskirtumėme, kas kur). Pagal laikrodžio rodyklę nuo viršaus kairės: Rimi Cola (stiklinė), Pepsi Cola (puodelis), Just Cola (taurė), Coca Cola („Jacobs“ puodelis).

s_dsc00043

Pirmas ragavo Mr. Sigitas. Pradžioje, tik pasuostęs, atspėjo beveik teisingai. Tačiau kai pradėjo ragaut, nuomonė pradėjo keistis… Po ilgų uostymų ir ragavimų, paskelbė, kad Coca Cola yra Jacobs puodelyje (teisingai), Pepsi Cola – paprastame puodelyje (teisingai), Rimi Cola – taurėje (neteisingai), o Just Cola – stiklinėje (neteisingai). Tačiau akivaizdžiai paskutinius neteisingus variantus jis grynai spėjo, nes laikė prioritetu atspėt, kur yra Coca Cola.

Toliau ėjo Ms. Gintarės eilė. Beje – ji nedalyvavo, kai Mr. Sigitas ragavo. Taigi… Tik pauosčiusi ji beveik atspėjo. Tačiau kai prasidėjo ragavimai… Net buvo kaltinimas mums (organizatoriams) mestas, kas Coca Colos išvis neįpylėm niekur. Galiausiai, po ilgų abejonių, ji pasakė, kad Coca Cola yra paprastame puodelyje (neteisingai), Pepsi Cola – stiklinėje (neteisingai), Just Cola – taurėje (teisingai), ir Rimi Cola – Jacobs puodelyje. Tokiu atveju, išaiškėjo, kad tą tikrąją kolą ji prilygino pačiam pigiausiam variantui.

Peršasi išvada, kad nėra jau taip lengva atpažint gėrimą, kai nematai jo etiketės…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Kategorijos: Apklausos Žymos:
Komentavimo galimybė šiame įraše yra išjungta.
Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos